VEXIS logo

A Vision-Experts Kft.

ipari képfeldolgozás és automatizálástervező - fejlesztő [szoftver és hardver], gyártó, eszköz- és rendszerintegrátor mérnöki cég.

7 alap szakterületünk: képfeldolgozás, szoftverfejlesztés, PLC programozás, kezelőfelület-, elektronika-, mechanika-fejlesztés, rendszer szupport és szerviz.

Feladatainkat saját fejlesztésű VEXiS rendszerünkkel oldjuk meg…
A VEXiS egy PC-alapú (windows alatt futó, saját fejlesztésű szoftveren alapuló) képfeldolgozó rendszer, mely széleskörűen bővíthető illetve testre szabható. Tevékenységünket a szélesebb értelemben vett - akár a képfeldolgozástól független - automatizálási feladatokra is kiterjesztettük, amelyhez minden szükséges szoftveres és hardveres felkészültséggel rendelkezünk.

Berendezéseink kivitelezése során a legfejlettebb, egymással vegyíthető technológiákat, támogatással rendelkező gyártóktól származó kamerákat és objektíveket használunk. Több gyártónak (FASTEC IMAGING, SICK AG, Edmund Optics) disztribútorai és rendszerintegrátorai is vagyunk.

Saját fejlesztésű hardverelemeket (pl. világítások, vezérlők) gyártunk és integrálunk azokban az esetekben, amikor az adott feladat semmilyen kereskedelemben kapható célhardverrel nem oldható meg.

  • Miben számíthatnak ránk megbízóink, szervezeti/működési területek szerint?
  • GYÁRTÓGÉPEK: Mechanika és elektronika tervezése és gyártása, intelligens kamerás rendszerek integrálása, automatikus képfeldolgozó rendszerek (AOI) fejlesztése, gyártása és telepítése, gyorskamerás (akár 16.000 fps!) eszközök, gyártósori adatgyűjtés és –tárolás.
  • NYERSANYAGOK, KÉSZTERMÉK: Minőségellenőrzés, szortírozás kamerás képfeldolgozó rendszerrel.
  • HR: Oktatás kamerás ellenőrző rendszer használatára, mérnöki szaktanácsadás.